Stöka till... soffbord & köksbordJag antar att några av mina vänner besöker min blogg då och då... och idag skulle vi utmana varandra...
Utmaningen går ut på att ta en bild på köksbordet eller soffbordet för att se hur stökigt vi har det och visa det på bloggen. Vi är ju 3 st pysselglada tjejer och vi stökar till det lika mycket....men vem är värst?

Jag är med på utmaningen..men orkar inte fota just nu. Hur ser ditt soffbord ut, alltid städat? Stökigt?
Ikväll ska jag bara slappa framför tv:n och kika på Let´s Dance.

Lång bloggpaus... men nu är jag tillbaka...

Många har frågat om jag har slutat och blogga och jag kan tro att jag har tagit en längre paus.
Det behövdes. Tänk så många timmar man satt framför datorn och bloggade innan. Jätte kul, men tiden sprang iväg. Varför bloggar man då? Dels för man tycker att det är kul. Man får en hel del bloggvänner ute i världen och det kan vara bra och skriva av sig. Vad får dig att blogga?

Kul och blogga och skriva inlägg när man känner för det ...annars kan man låta bli.

******Imåndags och i tisdags var jag för första gången i Sundsvall på tjänsteresa och jag gillade Sundsvall en hel del!  Tjusiga gamla byggnader, trevliga människor och bra planering när det gäller affärer att t ex IKEA ligger nära andra affärer. Ibland är man lite små sugen och flytta till en annan stad, men samtidigt har man det bra där jag bor idag...Skulle du kunna tänka dig flytta till en annan stad?


RSS 2.0