Frestad! Vill baka...

PhotobucketSå fort jag blir bra igen...så ska det bakas. Det var ett tag sedan jag bakade. Egentligen så är frysen full av olika bullar, men det är alltid bra att ha dem när det kommer oväntade gäster.

♥ ♥ ♥

Blev jätte frestad och testa det här receptet: CHOCOLATE CHEESEKAKE CUPCAKES.
Philadelphia ost smakar MUMS!

♥ Hur många gånger i veckan brukar du baka? Vad blir det då?

Fixa en muspekare till bloggen

image35Oj, oj vad det blåser på just nu. Det är väl lägligt att ha magsjukan med det här vädret.
Det varnas för en ny storm. Vi har knappast några träd kvar i skogen. Gudrun tog hur många träd som helst.

Jag har fått i mig lite filmjölk just nu och sambon fixar en kycklingsoppa till mig. Det är min "sjuk mat".

Vill du ändra utseende på din muspekare, så tipsar jag dig om den HÄR sidan. Hittade den för ett tag sedan då jag letade efter roliga muspekare.

Rädd i bloggvärlden?


image34Hur länge har du bloggat? Jag har bloggat  i snart över ett år och jag anser mig vara ganska ärlig med det jag berättar.

Jag berättar kanske inte allt i mitt liv, eller mina tankar...men det som jag vill att andra ska veta. Det roliga med bloggandet är att man har skaffat sig många goda bloggvänner. Ibland så undrar man om folk är ärliga i bloggvärlden?

Man har läst en del bloggar om det finns" en tjej " som hittar på olika identiteter och hittar på historier om att hennes familj har dött som barn och sambo och att hon är ihop med kändisar. Hur orkar man sitta och ljuga om sånt? Det västa är att folk tycker synd om den här tjejen och så blir dem vänner... och sedan kommer dem väl på att dem blir lurade.När du läser andras inlägg litar du till 100% på det som står där?

♥ När du publicerar bilder på dig själv eller din familj är du inte rädd att dem ska hamna i fel händer?

Chefen ringer och kontrollerar...

PhotobucketJag försökte blogga igår och skriva kommentarer,men det var strul igen. Lite synd.

Jag har fått någon sorts maginfluensa och har ont i hela kroppen. Febern har lagt lite idag, men jag kan knappast äta något. Vatten och citron dricker jag just nu.

Min chef ringde mig igår och frågade hur jag mådde.Visst är det kul att dem bryr sig om personalen, men han såg väl hur illa jag mådde i tisdags när jag jobbade och fick gå hem någon timme tidigare..det är en annan sak om dem ringer efter några dagars sjukskrivning. Jag känner att cheferna kontrollerar dem anställda hela tiden.

♥ Hur hade du tolkat det om din chef hade ringt bara dagen efter och frågat hur du mådde?

Tråkiga dagen

PhotobucketVad ska man göra idag? Här blir det bara och vila. Jag har ingen magsjuka utan bara feber och förkylning på gång. Åh, vad man är hängig. Jag har sovit hur många timmar som  helst.

Det värsta är att man går och har huvudvärk och mina ALVEDON är slut. Så jag måste ta mig till Apoteket lite senare.

♥ Hur ofta äter du Alvedon?

Feber och illamående

PhotobucketIdag gick det inte alls som det skulle. Vaknade kl 5: 45 och var lite yr. Sedan gick jag och frös på jobbet och efter lunchen så började illamåendet.

Det är inte så kul och spy på jobbet så jag tog mig hem och nu ligger jag i sängen och kurerar mig. Hoppas att det går över. Lite trist och behöva sjukskriva sig sista arbetstimmen man hade kvar, men jag kunde inte vara kvar där. Bara febern går över så blir det nog bra igen.

Ditt självförtroende

Photobucket
Alla dagar är verkligen inte perfekta. Det kan vara allt från stressiga situationer på jobbet...sminket som sitter bara fel....eller en dag som man har 1000 -tals grejer  och gör ändå INGENTING..

♥ HUR ÄR DIN SJÄLVKÄNSLA?

Hittade en bra LÄNK DÄR DU KAN TESTA DIN SJÄLVKÄNSLA OCH DITT SJÄLVFÖRTROENDE....KLICKA HÄR!

Min dag

PhotobucketSå skönt och vara hemma...jag bara njuter. Jag har jobbat lite mindre timmar idag och det är märks direkt hur bra man mår!!!

♥ Just nu är jag jätte sur på en TRADERA kund. Hon köpte en auktion av mig i början av december... och jag saknar fortfarande betalning. Inte alls kul och påminna folk....

♥ Ikväll ska jag sitta framför tv:n och ta en varm kopp te. Sambon fixade min punktering och då ska jag börja cykla igen. Kände mig handikappad utan min cykel idag.
♥ Anställningsintervjun gick bra. Den var satt  på30 minuter, men vi höll på i en 1 timme. Det kommer att bli en intervju till och då kommer det att bara väljas 2 personer till den sista anställningsintervjun- hoppas att jag går vidare till INTERVJU NR 2.



Inte måndag...nu igen...

PhotobucketSå synd att det är måndag igen.  Helgen bara försvann.Jag är lite väl trött sedan förra veckan då det blev 45 arbetstimmar, men nu blir bara 35 timmar så det blir bättre arbetstider.

Imorgon ska jag upp kl 5: 30... så det blir snart läggdags här.
♥ ♥ ♥
Kl 13:00 ska jag på en anställningsintervju. Det ska bli spännande och se om man får den nya tjänsten.

♥ Vad gör du imorgon måndag?

Inreda köket...

image33

Nu har jag passat på och inreda lite i köket. Julbelysningen i köket tog jag bort idag.  Mina grannar tror att väl att vi är lite tokiga här hemma som låter julbelysningen finnas kvar så länge, men det är så mysigt med lite belysning på kvällarna. Nu går köket mer i gröna och rosa toner. Kul och byta. Dem flesta grejerna är Village prylar.

Vad man längtar till våren nu!!!


Village affären

image32
Var inne i Village affären i veckan och kunde låta bli och köpa den här kökshandduken.

Dem har så fräscha "vårnyheter" så det är svårt att låta bli dessa fina inredningsprylar. Jag blev verkligen sugen på att köpa nya tallrikar, glas och annat kul till köket.



♥ Finns det någon Village butik där du bor?

Barnkalas i veckan

image31I veckan blir det barnkalas och här passar jag på att göra ett födelsedagskort...vet inte vad det ska bli för rubrik ???


Så kul att hinna med och pyssla lite... solen skiner så då får man lite energi för att göra saker hemma.


Dessa stämplar är Panduros " nya " stämplar. Tyvärr så är dem omonterade, men gillar man stämplar så är får man vara redo på att montera dem själv.

Alla hjärtans dag

PhotobucketDet är inte så många dagar kvar till ALLA HJÄRTANS DAG. Vi ska väl fira det lite extra i år då jag och sambon firar 10 år tillsammans.

Ingen förlovning här än... och jag är inte den som tjatar heller. På något sätt så tycker jag att det är lite mannens initiativ att göra detta.

♥ Firar du ALLA HJÄRTANSDAG? Har du någon vän som du brukar skicka någon present till??? BERÄTTA! 

Punktering och oväder...

Photobucket Varför sitter man och nattugglar? Njuter bara av ledigheten och sitter och läser andras bloggar.


Vi har bara massor med oväder här hemma--Jag längtar efter värmen!!!

I DAG :
SKULLE JAG TA EN CYKELRUNDA...MEN FICK PUNKTERING ( DET BLEV EN PROMENAD PÅ CA 30 MINUTER- MED REGNKLÄDER )

MIN GRANNE BLEV ARG ... FÖR ATT JAG LADDADE TVÄTTMASKINEN KL 16:00 OCH HON VILLE SOVA. HON ÄTER MEDICIN OCH BEHÖVER SOVA PÅ DAGARNA.

LAGADE EN  KYCKLINGSGRYTA IDAG... MED MASSOR AV EXOTISKA GRÖNSAKER. MIN SAMBO ÅT NÄSTAN HELA GRYTAN..

NATTI NATT!!!

Läckra kakburkar

image29
BILD: PRIVAT


Jag ville bara tipsa om Panduros kakburkar. Jag kunde inte låta bli och köpa dem. Jag är lite galen i plåtburkar. Tänke även dekorera kökshanddukar med " MUFFINS" motiv. Vad tror du om det?

Vet inte om jag orkar pyssla idag, men det ska bli kul och pyssla när man känner för det.

Dessa kakburkar passar perfekt i mitt kök.

Sovit 14 timmar...

PhotobucketSå skönt att bara kunna vila idag. Det behövdes. Jag har sovit 14 timmar irad... så trött jag måste ha varit.

Skönt att den här arbetsveckan är över. Jag hoppas att det blir lite bättre nästa vecka, jobbar bara 35 timmar så det blir kanske lite bättre.

Lördagen har gått åt städning, sortera papper, slänga reklam mm. Nu när man har knappast varit hemma så orkar man knappast gå igenom posten, men nu har jag gått igenom räkningarna och betalat dem.

♥ Hur gör du med din post,öppnar du den på en gång? Eller lägger du dem i små högar?

Solstrålar

PhotobucketDet var evigheter som solen visade sig här hemma hos oss. Det skulle aldrig vara fel med soligare väder nu till helgen.

Kanske dags och planera någon solsemester? Vad har du för planer inför sommaren 2008?

Vi har inte pratat om vad vi ska göra , men en sista minuten resan skulle jag kunna tänka mig och ta. Det verkar som om ni föräldrar kommer till Sverige och hälsar på oss....så då är det inte lika lätt och planera sommaren 2008.

Är jag stressad? JA...

PhotobucketJag har varit tvungen och göra en kort PAUS på grund av stress.  Jag har inte ens orkat öppna bloggen, men nu är jag för nyfiken på bloggvärlden och se vad bloggvännerna har hittat på.

Jag jobbar 45 timmar den här veckan och jag är redan helt slut.  Olika tider. Nytt år, nya krav på jobbet och  man ska alltid prestera och leverera. Jag har varit stressad i veckan,men jag hoppas att det går över.

Chefen som skulle intervjua mig inför det nya jobbet blev sjuk så anställningsintervjun blir på måndag.

Mackor eller mat?

profile editor

Hoppas att du har en bra måndag. Jag / vi sov knappast något alls i natt. Åkericentralen jobbade på ganska bra och det gick inte alls och sova. Vaknade med röda ögon och  hade egentligen 0 ork på jobbet.

Tur att arbetsdagen är över. Nu börjar magen " skrika efter" mat så det blir snart och förbereda middagen...sambon ville äta en smörgås nu, men jag har sagt till honom att han får hålla sig lite.

På onsdag ska jag på en anställningsintervju och det ska bli spännande och se om jag kan få en ny tjänst inom samma företag. Det är många sökande, men man hoppas på att man har någon chans i alla fall.

♥ Är du en smörgås människa?

Hur man klistrat in bannern

 

Jag skriver inte så mycket om temat " blogghjälp" , men nu när jag fick frågan:  så kopierar jag  mitt gamla inlägg som jag hade på "carolangel bloggen"

Jag har fått frågan hur man lägger / klistrar in bannern..

För det första så gör du så att du sparar bilden som du vill klistrar in som den här då.. och ta reda på din JPG ADRESS. ( Jag använder mig av photobucket.com )

<a href="http:// härkopierar du namnet till den sida du vill länka till target="_blank"><img src="HÄR KLISTAR DU IN : BILDENS JPG. ADRESS" border="0"/></a>

Hoppas att ni förstår min förklaring...

Städa hobbyrummet

image28Nu gör en kort paus...jag är trött. Idag har jag vistas en hel del i hobbyrummet/ arbetsrummet och fått ordning på mina scrapbookings prylar.

Ska man skicka iväg Tradera vinster så är det svårt och hitta bland alla lådor.

Gick igenom mina scrap. ark och jag räknade till ca 250 st ark och ca 95 stämplar...hur många som helst. Vi skulle verkligen behöva flytta till ett hus så att man får plats med allt.

♥ Hur håller du reda på alla dina grejer där hemma? Har du små boxar till allt?

Glad påsk kort

image27
Idag  har jag hunnit med en hel.  Jag handlade 2 par jeans...alltid  bra att ha jeans. Jag har gått en lång promenad.
Lagat mat och gjort ett kort till.... " GLAD PÅSK KORT "

Vad blir det och göra resten av kvällen? Jo, fixa mina Tradera vinster som ska skickas imorgon. Kanske så bakar jag lite kladdkaka till kvällen.

Vad äter du idag? Vi har ätit fläskfilé idag... åh vad man är mätt.



Söndag och shopping

PhotobucketGodmorgon!  Nu blåser det ingenting och det gjorde att vi kunde sova extra bra i natt . Idag tänkte  jag ta en promenad till centrum och kika lite på kläder.

Jag har redan fyndat en del på olika hemsidor som H &M, Josefssons, Ellos mm....men visst är man sugen på att förnya garderoben. Ibland känns som om man går alltid i samma trasor.

♥ Vilken är din favorit klädsel? Varför?

SPA-bad

PhotobucketOj, oj vad det blåser. Skönt att man bara kan ta det lugnt. Jag har hunnit göra en hel del kort idag. En del kort har jag till försäljning, det är mest arbetskompisar som brukar köpa av mig.

En så länge har vi ström...när " Gudrun" kom var vi en hel dag utan elekticitet. Inte alls kul!!!

Nu ska jag snart bada och relaxa. Tänkte använda Oriflames SPA-serie och göra fotvård också.

Sedan ska jag och sambon titta på en premiär film, tv 1000 kl 20:00. Hoppas att filmen är bra, annars är risken stor att jag somnar framför TV:n.

♥ Hur oftar badar du? Vad använder du badoljor? Något att rekommendera?

Inspiration- kort!

Nu har fått i hop 2 st kort. Börjar med och presentera födelsedagskortet:
Photobucket

ÖPPNAR DU KORTET....så bjuds det på tårta....

Photobucket

Stämplar och färger

image26

Nu är stämpel motivet redo för att målas. Använder mig av färger som " Distress Ink". Stämpelfärgen som används måste ju tåla vatten och då kan jag rekommendera: " Fast - Drying Pigment Ink" Brilliance. Kladdar inte när man målar med akvarellfärger och det är lätt och rengöra stämplarna .


Jag ska snart sätta igång med mina påskkort och några födelsedagskort som måste göras den här veckan.

Hur man monterar stämplar

image25

För några dagar sedan köpte jag omonterade stämplar och nu har jag fixat dem. Det tog lite tid och få ihop dem.

Bara för ett tag sedan fick jag reda på hur man monterar stämplar.Dels så behövs" Ez. mount" för stämplar.Man kan säga att EZ- mount  är en sorts tejp som gör att du kan fästa den på själva stämpeln och akrylklossen . Sedan klipper du den här tejpen efter stämpelns form. Man använder sig av sax och gärna att man gnider in saxen i lite diskmedel så att saxen inte klibbas fast.

Sedan är det bara att  ta fram akrylklossen och fästa stämpeln, som på bilden  som jag visar här


Pyssel och nyheter!

image24Har du kikat på Panduros hemsida?  Vilka härliga
 " vårnyheter" det finns den här gången.

Jag kunde inte låta bli och köpa deras nya klippark " Sweet Country". Det är så lätt och göra tjusiga kort med hjälp av dessa motiv.

Hittade också ett par fina kakburkar som jag måste bara ha och dem är i rosa färg.

Åh, så sugen jag är på pyssla nu, bäst och sätta igång på en gång.

Lördag

Photobucket
Som ni märker så har jag haft bloggpaus ett tag. Vi har haft en hel del grejer och ta itu med och man har inte orkat blogga. Sedan jobbar jag mer än 100% så det tar på krafterna.

Det är inget vidare väder här i Småland...storm. Vad gör man en dag som den här. Det blir ingen promenad i alla fall. Vi var iväg och handlade på morgonen så nu har man hela frysen full av mat.


Jag har handlat hur fina stämplar som helst... så det blir en pysseldag idag. Måste montera mina stämplar också.

♥ Har du fint väder hemma hos dig idag? Hur sysselsätter du dig när det är tråkigt väder?


TREVLIG HELG!!!

Godis och semlor


I morgon fyller min sambo år.. och jag tänkte laga något extra gott imorgon. Han är inte så glad i sötsaker, men det ska komma lite besök på kvällen och då funderar jag på att bjuda bland annat på semlor.

Jag har inte bestämt mig än vad det ska bli för huvudrätt.

Är du en "godisgris"? Har du gjort GODISTESTET? KLICKA HÄR:::: http://w001.candykingcampaign.com/se/


Jag är en " SUROLOG" ialla fall..
"Surologer tycker om häftiga och stora upplevelser och avskyr att bara ta det lugnt. Surologer har ett hett temperament och kan lika lätt bli överlyckligt glada som ursinnigt arga. De är impulsiva men samtidigt ganska envisa. Det innebär att de bestämmer sig mycket snabbt och sedan sällan ändrar sig. Den som känner en Surolog har sällan tråkigt och man kan lita på att han eller hon alltid har något på gång. För det mesta kul. Och ibland alldeles heltokigt. Surologer arbetar ofta i eget företag eller i yrken där de får bestämma mycket själv - t.ex. som regissör eller kock. Det är inte ovanligt att Surologer och Segofyser kommer bra överens och kan dela godispåse"

Bjudit på frukost

PhotobucketNu är jag tillbaka i bloggvärlden igen. Lite svårt att orka med dem vardagliga sysslorna igen.

Man får väl ta en dag i taget. Idag bjöd jag mina arbetskompisar på frukost. Vi har alltid möte 1 gång/ vecka och då brukar vi alltid turas om med fikat. Det kändes lite väl tidigt för att äta kakor kl 8:00 så det blev en rejäl frukost och det uppskattades väldigt mycket.

♥ HUR MÅNGA GÅNGER/ DAG BRUKAR DU FIKA? Vad blir det då?

Hemma igen

PhotobucketNu är vi hemma igen. Inte alls redo för jobb imorgon. Tack för alla goa´kommentarer.  Det har varit många blandade känslor då vi åkte till Polen.

Jag förstår inte så mycket polska, men väl i kyrkan började prästen prata på latinska och då fattade man mer. Jag undvek att titta på kroppen. Min sambo är förstörd och han har massor och fixa där borta. Jag misstänker att han kommer att vara tvungen och bo där ett tag???

Nu är  vi hemma igen och jag vill verkligen tänka på annat nu. Jag gör en bloggrunda imorgon.


Begravining och resa

Hej på er... hinner inte blogga idag. Jag håller på och packa och fixa här inför begravningen som är på lördag.

Imorgon ska jobba på som vanligt och sedan åker vi direkt till Polen. Det är fortfarande som en chock för min del.




Jag har i alla fall bestämt mig för att inte titta på kroppen. Begravningar i Polen är lite annorlunda än dem i Sverige.















Ni får ha en trevlig helg. Kram på er.

Bilder från Kina

image22

Min syster skickade lite semester bilder från Kina. Det ser verkligen fint ut.

Visst blir man sugen på att ha semester och bara koppla av. Min syster gifte sig i februari och då åkte jag och sambon till Brasilien.  Nu har dem snart varit gifta i ett år.

Jag och sambon har varit ihop i 10 år nu snart. 

Hur länge har du hållit ihop med din sambo, pojkvän/flickvän eller make?

( Någon undrade om familjen hörde av sig lite oftare..nej det gör dem inte, men jag orkar inte bli sur på detta )

Energisk kväll

image23Det strulade lite med bloggen innan så jag passade på och plocka bort julpyntet och fixa till arbetsrummet idag.

♥ ♥ ♥

Jag har verkligen så stökigt här inne och för att börja med städningen så tog jag bort julpyntet och satte upp mina nya gardiner. Nu måste jag itu med mina scrapbookingslådor och material till pyssel som ligger lite överallt.

♥ Tittar du på Grammisgalan just nu?

Semester tankar och nytt jobb?

Igår fick jag ett mail av syrran. Dem tröttnade på Brasilien vädret och bestämde sig för att fira nyår i Thailand. Dem tog " lite" semester från jobbet på 4 månader och reser till Kina, Vietnam, Australien och Nya Zeeland. Gissa om man man är sugen?

♥ ♥ ♥

Har du börjat planera din semester?

Vi vet aldrig när vi kan få semester på mitt jobb, så det är ingen idé och planera ett halvår innan.


Igår har jag sökt 2 nya tjänster, inom samma företag där jag jobbar. Vi får väl se om jag kommer på någon intervju först. Det skulle vara kul och jobba med något helt annat.


Natti natt, ska upp kl 5:45 imorgon med...sov gott.

Mitt kök

image21


Ni undrar säkert vad som har hänt med mig? Krångel med internetleverantören, försökte blogga lite tidigare idag, men de gick inte. Annars så tycker jag att man jobbar på som en arbetsmyra.

Jag har precis besökt ICA affären/ posten och hämtat ett paket från Ellos, köpte gardiner till köket, vardagsrummet och arbetsrummet. Det är jätte lätt och tröttna på samma gardiner. Nu ska julpyntet snart bort hemma hos oss.

Är du nyfiken på att se hur mitt kök ser ut, så har du en bild här. Bilden togs sommaren 2007. Hade samma bild på carolangel bloggen, men nu är det en NY BLOGG som gäller...så då har jag hämtat lite bilder därifrån.

♥ HUR OFTA BYTER DU GARDINER? VILKA FÄRGER BRUKAR DU VÄLJA TILL DINA GARDINER?

Träning och te

image20Hallå mina bloggvänner: Jag har precis kommit  hem. Jag slutade jobba kl 16:00 och sedan har jag gått och tränat styrketräning och dans.

Så nu är man helt slut i kroppen. Nu när man har tränat så känner man att man full av energi i kroppen och det blir svårt att somna i tid. Det ska bli en kopp te nu snart.

Jag hinner blogga mer imorgon. Nu verkar internet fungera som det ska.

Bye så länge

Inga bilder här...


Det verkar som om det strular med min internetleverantör...för jag lyckas inte hämta bilder till min blogg...märkte att det strular med Tradera också.

TRIST...för jag hade tagit lite bilder som jag ville bjuda på. Idag har vi ätit middag hos ett par goda vänner och så tog vi en lång promenad alla 4. Jag har nog gått många kilometer sedan i tordags.

Imorgon blir det att jobba igen. Ska upp kl 5:45 redan. Jag jobbade också förra veckan så det är helt ok.

♥ Vad har du hittat på idag?

Sno bilder och inlägg

Godmorgon. Idag kunde vi sova lite längre och det behövdes. Snart ska vi ladda med lite frukost... och sedan ska vi åka och hälsa på ett par goda vänner. Man behöver det så att man inte sitter hemma och grubblar hela tiden.

Vet inte om sambon klarar av att jobba imorgon...men han kan ju jobba hemifrån om man han vill.

Synd att det inte fungerar och ladda upp lite bilder här på bloggen . Jag hade någon / några flitiga läsare som läste hur många inlägg som helst av mina, men aldrig lämnade en kommentar. Så synd. Alltid bra att man kan gå in på sunset´s tjänser och se folks ip-adresser.

Det har varit en hel del snack i bloggvärlden att folk snor varandras header och bilder. I mitt fall har folk skrivit av min kategori av sk blogghjälp. TRIST ATT DET SKA VARA SÅ!!!

Strul med bloggen

PhotobucketSå trist när internet strular. Både blogg.se och lite överallt. Jag har i alla fall läst lite bloggar. Jag har egentligen 0 koll på dem nya bloggar.

Jag har gått en lång promenad igen på ca 40 minuter, snacka om att det var kallt. Sambon gick en liten stund, men han tyckte att det var kallt och gick in igen...

Grannen brevid har fest och cigarettlukten sprider sig i min lägenhet också. Bara det inte blir gräl där inne...då blir vi glada.

Det blir pasta idag...

pimp myspace profile


Vad ska vi äta idag? Det var jätte kallt att ta promenaden till stan. Det har varit si och så med mataptiten dem senaste dagarna...men något måste vi väl få i oss.

Det blir nog pasta och köttfärs idag. Det är sällan vi äter pasta och potatis här hemma, men idag orkar jag inte laga någon mat heller.

Hjälpte SOLGUDINNAN med headern. Vad tycks?

Redan vaken

PhotobucketGod morgon. Jag trodde att jag skulle sova länge idag eftersom man nattugglade länge igår,men det gick inte.

Kl 7:00 var man redan vaken. Tänkte ta en promenad till centrum idag, fika med en kompis och vädra tankarna.

Det är jätte kallt här i Småland och det är blåser en hel del. Hoppas att det inte blir en ny " Gudrun".

♥ Har du också snöoväder hemma hos dig?

Ny bakgrund

Photobucket

Jag försökte göra en ny bakgrund till min blogg, men det blev inte så bra. Att det ska vara så svårt och hitta en passande bakgrund? Får väl se vad det blir istället då.

♥ Hur ofta byter du bakgrund på din blogg?


Tänka på annat

PhotobucketJust nu behöver jag göra lite annat..och tänka på lite annat. Egentligen fungerar bloggandet som en sorts terapi och avkoppling för min del så det är bara och sätta igång.

♥ Upplever du bloggandet som lite av" terapi"?

Min sambo mår inte alls bra och jag har tvingat i honom lite mat nu i alla fall. Åh, vad jag har gråtit både igår och idag.

♥ Hur ofta gråter du?



Chockad och huvudvärk

PhotobucketIdag så önskar jag att man hade varit glad...vi är fortfarande så chockade här hemma över dödsfallet. Jag har världens huvudvärk.

Jag vet inte alls hur man ska börja fixa allt vad man har och fixa, sambon är precis orklös och "svärmor " har inga krafter alls för att hjälpa till.

Jag besöker er lite senare idag, min sk "bloggrunda".

Dödsfall i familjen



Hej alla mina bloggvänner. Jag har inte hunnit blogga alls idag . Jag fick gå hem lite tidigare idag från jobbet då det har varit dödsfall inom familjen. Inte min egen familj, men min sambos syster har dött.

Det är fortfarande en chock för min del. Min sambo hade 2 systrar och båda två är döda. Det är helt otroligt. Just nu känns det jobbigt och det blir en akut resa till Polen så att vi kan vara med på begravningen.

Imorgon blir det inget jobb för min del utan jag får sitta och ringa till myndigheter osv för att ta hand om del praktiska saker.

Vilket sätt och börja det nya året på... 

Dagens lunch : pizza+ fynd

image19

Idag lunchade med en av mina bästisar... och vi syndade lite...vi började året med och äta pizza. Inga nyårslöften här inte. Det är ingen idé..

Givetvis så var vi bara tvugna att gå in till Panduro butiken där dem har 50% rabatt på en hel del produkter. Då kan jag måla mera trasor och kökshanddukar till nästa jul och här fanns det ju en hel del roliga motiv.

Jag har skrivit ett tidigare inlägg om hur man målar disktrasor-eller diskhanddukar.

Lite kyligare väder...

PhotobucketOj, oj vad kallt det är idag... och det snöar helt otroligt. Jag älskar och gå på promenader när det är kallt, på något sätt så rensar kylan hjärnan... och det kan behövas efter den här hårda arbetsdagen. Dem ville givetvis att vi skulle jobba x-tra på jobbet idag.. och jag med 150 timmars komp....tackade nej.

Ni som har läst min blogg innan vet hur svårt det är och kompa när man vill ha komp. ledigt.

Hade jag jobbat 50% eller 80% så hade jag säkert ställt upp och jobbat mer, men jag vill göra ANNAT på min fritid.

♥ Hur har din dag varit idag då?

Hallå

Godmorgon. Jag hade en hel del strul med internetleverantören igår kväll... så därför gick det inte och blogga.

Idag har jag stigit upp kl 5: 45 och är redo för den tuffa arbetsdagen- Första arbetsdagen i år.

Slutar kl 16:00, ska ta en lång proemenad efter jobbet.

♥ Jobbar du idag?

Oroligt område

Photobucket


Idag har jag varit på en cykeltur/ promenad. Skulle ändå förbi ICA och köpa lite mjölk och passade på och ta lite bilder utanför mitt+ ett området som är mindre omtyckt av invånarna här.. I det området händer det mycket, rån, slagsmål, mord har inträffat utanför ICA affären mm.

Jag vågar inte gå ut till det här området på nätterna eller göra promenader där i närheten. Passade på och ta lite bilder nu ... Varför ska man klottra på brevlådorna?

Första inlägget år 2008

Photobucket

Godmorgon! Hur mås det? Här mås det bara bra, ingen huvudvärk i alla fall...och vaknade kl 8:00.

Jag är den som blir alltid lite hyper aktiv efter några drinkar. Det räcker egentligen bara med ett par glas vin och sedan vill man städa i hela lägenheten. Nu har jag tvättmaskinen igång. Tur att man slipper springa till tvättstugan.

Igår hade vi en trevlig stund hos ett par goda vänner. Allt smakade jätte bra och det blev lagom med drickandet.

Har du några nyårslöften?

RSS 2.0