BLOGGHJÄLP/ Bloggklockan...

Photobucket
Jag tänkte skriva lite kort om hur du klistrar in en klocka på din blogg. Du som kan behöver inte läsa det här inlägget. (Jag vill ändå ta upp det här,  då det var ingenting jag kunde när jag började blogga ).

Klicka på länken HÄR !!! Klicka på knappen " WiewHTML TAG ". Sedan väljer du klockan som du vill ha och så får du en kod som jag markerade med rosa färg som börjar ungefär :

<script src="http://www.clocklink.com/embed.js"></script><script type="text/javascript" language="JavaScript">obj=new Object;obj.clockfile="0008-red.swf";obj.TimeZone="GMT0200";obj.width=150;obj.height=150;obj.wmode="transparent";showClock(obj);</script>

Den koden ska du kopiera ( CTRL+ C ) och sedan går du vidare till DESIGN/

VÄLJ SEDAN KODMALLAR: ( testa dig fram om du vill ) för att klistra in koden ( CTRL+V )där jag har markerat med lite fetare stil.

Leta fram H4

</div>
<script src="http://www.clocklink.com/embed.js"></script><script type="text/javascript" language="JavaScript">obj=new Object;obj.clockfile="0008-white.swf";obj.TimeZone="GMT0200";obj.width=150;obj.height=150;obj.wmode="transparent";showClock(obj);</script>
<div class="navheader">Sök i bloggen</div>
<form action="${AppUrl}index.bd?fa=search.do" name="search" method="post">
<input type="hidden" name="bl_id" value="${BlogID}" />
<input type="text" name="criteria" value="" size="12" maxlength="64" />
<input type="submit" value="Sök" />
</form>
<div class="navheader">Senaste inläggen</div>

FÖRHANDSGRANSKA OCH KOLLA OM DU BLIR NÖJD MED KLOCKANS PLACERING.

LYCKA TILL!

Ikea, sminktävling& huvudvärk


Nu är vi tillbaka från IKEA turen. Det blev en tv-bänk och lite små grejer som ljus, glas osv.

Det var hur mycket folk som handlade på IKEA och jag fick världens huvudvärk inne i affären. Annars var det ett tag sedan jag fick  huvudvärk. Det kan ju vara det här trista vädret som gör att man får huvudvärk.

SMINKTÄVLINGEN är snart över så vill du delta i tävlingen så är det bara att skriva en kort motivering om varför du vill vinna dessa priser.

Ni glömmer väl inte att byta/ ändra på bloggklockan?

Förvånad

Så förvånad jag blir att det gick och blogga idag. Nu läste jag blogg.se informationen. Hoppas att det gör det inatt då som det står.

Vaknade idag redan kl 7:00 och trodde att jag skulle jobba. Ibland så känner man sig lite som en robot.

Annars är det ganska trist väder idag och det ser kallt ut, så det blir och laga en bra " lördagsgryta" som ger lite värme.

Det ser ganska städat ut i lägenheten så det är bara och vila idag. IKEA besök blir det om en stund.

Nya gardiner!

image67

Vet inte vad all energi kommer ifrån. Jag har jobbat massor idag och fått in en hel del offerter från olika butiker. När jag väl besökte " Village" ( inredningsbutik )så kunde jag inte låta bli dessa gardiner.

Den röda färgen har alltid varit min favoritfärg i köket, men nu till våren kan det vara skönt och ha andra färger. Nu orkade jag byta gardiner. Jag var tvungen och dammsuga också och så har jag laddat en tvättmaskin.

Med lille Hugo (mopsen ), tog vi en promenad. Grannen kom och hämtade honom för en stund sedan.


Hundvakt

Godmorgon. Snart blir det dags och sticka till jobbet. Idag ska jag ringa /åka runt till olika inredningsbutiker och jaga lite priser till kontoret där jag jobbar.

Det blir säkert en intressant arbetsdag. Solen skiner!!!!

Idag ska jag vara hundvakt och ta hand om grannens mops( efter jobbet ). Dem är så söta mopsarna och lite fula på samma gång. Charmiga är dem i alla fall.

Ska se om jag kan få boka en tid till frissan. Det var ett tag sedan jag klippte mig och håret är så tjockt nu så det är verkligen dags och byta frissa!!!

Ha en underbar torsdag! Vad hittar du på idag?

Många tekoppar

PhotobucketJag försökte blogga innan, men tappade lusten då det var så segt med blogg.se.

Det är ju bara och ha tålamod! Snart blir det en ny plattform.

Idag har jag styrketränat efter jobbet. Det kan vara bra och stärka ryggmusklerna och övriga muskler för delen.

Annars så har jag druckit  te och snart blir det läggdags.

*****
Scrapmässan som är i GÖTEBORG, den ska jag inte gå på... och visst hade jag tänkt och åka med några vänninor, men jag och sambon åker till IKEA. Jag har massor med grejer och fixa i lägenheten...lite små detaljer.

Måla tavlor

Photobucket
Jag som skulle blogga idag... istället började jag skissa på mina nya tavlor som jag/ vi ska ha i gästrummet. Jag ville börja måla idag, men en del färger är så torra...så jag får köpa nya i veckan.

Nya tavlor ska upp i gästrummet och sovrummet. 

♥ Vad har du för typ av tavlor hemma hos dig? Tycker du om och måla?

Våfflor

PhotobucketVåffeldagen idag! Hur många våfflor har du äit?

Jag åt 2 st våfflor förra veckan, så idag får jag  hoppa över dem. Det var några på jobbet som åt våfflor idag, men hade inte ens tid för att fika idag.

Sambon är iväg och tränar och jag tänkte bara slappa och blogga...om nu blogg.se fungerar. Det är ju skönt att det blir en ny bloggplattform. Det verkar vara hur poppis som helst det här med att och blogga. Varje dag så märker man att man får nya läsare.

Sminktävling & 60- tals looken

image66Det verkar som om bloggfolket är upptagna nu. Ingen som bloggar? Segt är det i alla fall.

Jag passar på och blogga nu, medans blogg.se fungerar. Skojar bara. Om en liten stund kommer det några tjejer som ska bli sminkade.

Tänkte sminka dem á la 60 -talet. Eyelinern är nog min bästa sminkvän + mascaran.

Om du har missat SMINKTÄVLINGEN/ påsktävlingen så  är det bara och trycka på länken och delta.

Bye så länge...

Åka till solen

image65

Visst blir man sugen och åka till ett varmt land? Man skulle kunna tro att det här är Brasilien, men det är Thailand.
Min syster och hennes make skulle bara åka 3 månader, men dem är fortfarande där.

Dem har åkt till flera länder i Asien.

♥ ♥ ♥

Jag är inte så sugen att åka till Thailand, men till Brasilien skulle jag vilja åka i år.
För 4 år sedan åkte vi alla till Jamaica och hade en stor familjeträff.
Hur ser dina semsterplaner ut?

Vårstädning och pyssel

image64Igår gjorde jag en kort bloggpaus. Det var en hel Tradera auktioner som skulle packas, städning blev det också. Jag städade överallt, under soffan ,  under sängen, bytte sängkläader, mattor rengjordes mm. Vårstädning!

Nu ser det jätte fint här hemma. På kvällen satt jag och gjorde några " påskkort". Magnolia stämplarna är hur fina som  helst. Dags för lite nya stämplar.

Idag har vi massor med snö i Småland. Jag måste ändå iväg och posta mina auktioner... så det blir en promenad i samband med detta.

Dagens lunch: hemmagjorda köttbullar, fyllda med ost.


♥ Vad gör du idag?


Hallå

myspace layouts Godmorgon. Så glad man blir när blogg.se fungerar igen. Undrar för hur länge? Igår kväll ville jag göra en bloggrunda och det gick ju inte alls.

Idag har jag en hel del Tradera auktioner som ska packas och Oriflame beställningar som ska göras.

Solen skiner så det blir en promenad om en liten stund.

♥ Har du ätit mycket påskgodis och sötsaker?

Nu lyckades jag få ihop länkknappen. Kolla längst ner ( högermarginalen ). Det var inte så lätt och få ihop den med tanke på den var för stor i början.

Länkknapp

Photobucket
Jag försöker göra en länkknapp, men jag blir inte nöjd med designen... har du någon bra idé? Har du någon länkknapp hos dig?

Mitt liv i korthet~Utmaning


Jag har blivit utmanad av  RÖDEBÄCK och givetvis så antar jag utmaningen.

För 5 år sedan. Flyttade till den här lägenheten som vi har idag. Jag bodde då ensam och kort därefter så flyttade sambon in. Det tog tid och inreda lägenheten då jag  hade bott i en 1:a innan.

För 10 år sedan kom jag tillbaka till Sverige. Vi flyttade till Brasilien hela familjen. Efter ett år orkade jag inte med livet i Brasilien. Jätte trevlig stad och fint hus....men arbetslivet i Rio är inte kul för att inte snacka om fattigdomen, brottsligheten mm. Kände mig instängd i Brasilien, trots alla trevliga människor. Det fina vädret os v. Jag hade också lämnat min pojkvän/ nu min sambo och jag saknade honom en hel del.

1998 kom jag tillbaka till Sverige med en resväska. Ingen bostad, inget jobb. Bara en resväska med lite kläder. Tog alla möjliga ströjobb  och fick vikariera en  hel del på olika förskolor.

För 15 år sedan gick jag min förskollärarutbildning och jobbade som kock i en restaurang. Det var en intensiv period. Trodde inte jag skulle klara av utbildningen då jag jobbade som jag gjorde, men det var inga problem.

För 20 år sedan bodde vi ( familjen ) i Spanien och jag gick mestadels av grundskolan i Spanien och Kanada.

För 25 år sedan bodde vi i Kanada. Älskade och pyssla redan då.

För 30 år sedan, jobbade mina föräldrar i Sydamerika och jag föddes där. Min far är spanjor och min mor är tyska. Diktaturer fanns i många sydamerikanska länder och som liten blev man skrämd av ljud som bomber, skrikande människor och att se blodbad överallt.

JAG UTMANAR ALLA SOM VILL...dumt och tvinga någon att anta utmaningen.


Dagens lunch

image63Dagens lunch blev idag lövbiff. Oj, vad man är mätt!  Sambon blev så mätt så han var tvungen och sova siesta. Jag har svårt för att sova siesta då jag sover så bra på natten.

Vi tog en promenad innan på ca 45 minuter. Det är så kallt och blåsigt så det var inte alls kul och gå den promenaden.

Snart blir det dags för en kopp te. Jag blev bjuden hos min granne, gamla tanten som är så ensam. Hon blir alltid så glad när man kommer på besök.

Vi får väl se om hon om tanten är hungrig. Jag brukar laga mat åt henne ibland.

Gå ut i kylan

PhotobucketIgår vågade vi inte gå ut i stormen. Nu ser det fortfarande kallt ut, men vi ska ändå ta en promenad och köpa lite mjölk.

Det är inte något kul väder i alla fall. Idag vaknade jag kl 7:00 och fick för mig att jag skulle jobba.

Idag har vi massor och diska efter gårdagens besök, städning osv.

Jag är sugen på att möblera om här hemma. Om ca 2 månader har jag mina föräldrar på besök ( som annars bor i Brasilien ) och dem ska bo hos oss i ca 1 månad och det är klart att man får göra lite plats åt dem.

♥ Har du det trångt hemma hos dig? Hur gör du när du får gäster? Har du ngt. extra rum?

Vem vinner?

Photobucket

Oj, vad timmarna springer iväg....när man har kul.

Let´s Dance är om en liten stund... och det får man ju inte missa. Vem vinner?

Jag hoppas nu att Tina och Tobias vinner tävlingen.

Vi har det hur kallt som helst hemma...man får ju julkänslor istället för vårkänslor. Det är bara julgranen och glöggen som fattas.

Påsktävling/ sminktävling

Photobucket

Du är väkommen att delta i min påsktävling/ sminktävling. Det är så trist väder så varför inte göra påsken roligare med att delta i tävlingen och få dessa fina priser?

Den här gången har du chansen och vinna 2 priser eller 1 pris.

Låt mig presentera pris nr: 1: T-balance foundation: För normal och blandad hy. Färg: Natural beige.

Oljefri flytande makeupcreme som mjukgör torra partier och balanserar upp feta partier. Ger en naturlig matt finish och sitter länge på huden. Glöm den glansiga hakan! Värde : ca 135 kronor

Pris nr 2: Ögonskuggpenna " Giordanni Gold".

Silkeslen lösögonskugga som framhäver dina ögon. Med designad inbyggd applikator som ger en enkel och kladdfri . Jag använder den här när jag ska ut på kvällen eller då man vill vara exrta fin´.
Färg: guld. Använder du ögonskugga och puderkulor, får du lätt den solbrända looken. Värde: 149 kronor.

Det du behöver göra: Länka bara till mig. Skriv att du deltar i tävlingen och varför du vill vinna dessa priser.
( Vill du kopiera bilden så är det OK. ) Ange också din e-post adress.

Tävlingen avslutas: 1 april. Klockan 20: 00




Ny leksak

image62 Idag har jag börjat leka med min mobil. Den här har lite mer funktioner än min gamla NOKIA.

Vi får väl se om jag ska mobilblogga också. Hur ofta mobilbloggar du?


Snart sätter jag igång sminktävlingen, vet inte om jag hinner idag, men det blir en bra överraskning.

Ikväll ska vi äta en  hel onyttigheter som ostbricka. Det var evigheter sedan vi åt goda ostar här hemma.




Ledighet och en ny mobiltelefon

Nu är det bara den här arbetsdagen kvar. Jag ska se till och få sluta lite tidigare idag.

Sedan blir bara och slappa. Så skönt. Idag ska jag hämta min nya mobiltelefon. Jag har haft samma mobiltelefon i 4 år och knapparna har slutat och fungera.

Annars så är jag ingen männsika som måste ha ny mobiltelefon varje år.

♥ Äger du en mobiltelefon? Hur ofta köper du en ny? Vad gör du med din gamla mobiltelefon?

Trött

PhotobucketJust nu vfungerar inte min hjärna som den ska. Super trött. Jag blev tvungen och jobba över då jag fick en " deadline " på jobbet, men imorgon ska jag se till och sluta lite tidigare.

Det är inte så lätt och logga in sig här. Det är väl en hel del trafik på blogg.se, men det blir väl bättre om ett tag.

Jag hade en trevlig stund med mina vänninor och det var väl kanske det viktigaste för dagen. Det dröjer nog ett bra tag innan vi ses igen.

Vänskap


Idag ska jag luncha med 2 vänninor ( mina bästisar ). Det ska bli så kul så. En av mina vänninor har barn och det är så sällan som vi träffas.Det är alltid hon som gör allt i hemmet och då blir vänskapen lidande.

Den andra vänninan har träffat en bonde och hon vistas aldrig i min stad och vi åker sällan till gården och träffar dem.

Nu ska jag få träffa båda samtidigt! 

♥ Hur ofta träffar du dina vänner? Ringer du till dina vänner varje dag? 

Grubbla innan läggdags

PhotobucketNu ska jag inte nattuggla så länge. Jag tror att jag sova lite bättre inatt. I går satt jag och grubblade en hel del på kvällen och det var svårt och somna.

Jag har massor och fixa... och ibland får man panik när man inte hinner med saker och ting. Vi har ett antal resor och göra till Polen och se om "svärmor" ska flytta. Nu bor svärmor ensam och hon måste komma till ett vårdhem.  Att fixa ett vårdhem är hur svårt som  helst utomlands och helst ska äldre människor vårdas i hemmet. Det är familjen som tar hand om sina anhöriga.

Visst är det bra att det finns vårdhem i Sverige! Det är inga självklara grejer när du bor utomlands.

♥ Grubblar du innan läggdags? Svårt och sova?



NATTI NATT! Jag kommer snart och presentera tävlingen. SOV GOTT.


Ny tävling???

PhotobucketIdag har jag haft massor och göra på jobbet. Jag glömmer och ta mina raster.

Igår var jag lite nere, men idag har jag lite mer ork och jag tänkte passa på och baka. Det blir kanelbullar som ska bakas idag. Det är alltid bra att ha i frysen.

Annars så känns som det är dags för en ny sminktävling.  Har du något förslag om vad du vill vinna? Läppglans, mascara, foundation???

Kallt.....

image61GODMORGON. Sånt här väder har vi i Småland! Mindre kul och cykla i det här vädret, men det tar ca 10 minuter för min del och ta mig till jobbet.

Skönt med lite sovmorgon idag. Jag har hunnit med ett par koppar kaffe, läsa tidningen, diskat mm.

Orkade inte blogga något igår, men nu är jag på G igen!



♥ Har du påsklov? Jag jobbar fram till skärtorsdagen.



HA EN TREVLIG TISDAG...

Promenad och fotografering

PhotobucketIdag har vi varit ute ganska länge. Vi har tagit med oss kameran och passat på och fota lite. Det blir bra scrapbooking material.

Annars så har jag ägnat mig åt städning. Sortering av tidningar och papper. Nu är det bara dammsugningen kvar.

Ryggen känns lite bättre nu, det gör bara ont när jag sitter nu.

♥ Vad har du gjort för kul idag då?

Ryggont

PhotobucketIdag blir det en lugn söndag. Vi ska passa på och ta en promenad. Vi får väl se hur det går.

Jag sträckte ryggen igår och jag har ryggont ! Det är sällan jag har ont i leder eller ryggen, men istället för att sitta stilla så ska vi ut och röra på oss.

♥ Brukar du ha ryggont? Problem med leder? Vad gör du då har ryggont? Vilar du? Tar du promenader?

Bloggtips: Fallande objekt


Tack Jenny för att du gillar min design. Jag kan inte göra så avancerade grejer då jag saknar Photo Shop. Det har inte blivit av att man har gått till butiken för att köpa Photo Shop.

LÄNKEN TILL FALLANDE OBKJEKT har du här.

Jag är inte lika energisk just om att skriva om blogghjälp eller bloggtips. När jag började med Carolangel bloggen var det inte så många som skrev om blogghjälp...men nu finns det blogghjälp överallt.

Det verkar vara en så stor debatt om att man kopierar inlägg och delar av koder om just blogghjälp. Jag hade ju problem att folk skrev rakt av mina inlägg. Fast sedan är det ju också så att det en hel del " basic" grejer som gäller för alla kodmallarna och det betyder inte att någon har ensamrätt till och skriva om blogghjälp.
 
♥ Har du märkt att någon har kopierat rakt av dina inlägg eller tagit dina bilder? Idéer?

Våfflor

image60Idag har vi syndat lite. Vi har ätit våfflor och så kom det lite besök precis då jag gjorde så det var väl passande.

Snart är det ju våffeldagen, men nu har vi syndat för den här gången så det blir inga våfflor till våffeldagen.

♥ Köper du våffelmix eller gör du dina egna våfflor?

Jag brukar få ont i magen av grädden, men nu köpte jag en lättare vispgrädde och magen mår prima. Skönt det.

Födelsedagskort

image59Medans det har strulat med blogg.se så har jag passat på och pyssla lite. Jag satt igång med stämplarna och göra lite kort. Passande för det är både påsk- och födelsedagskort som ska skickas iveckan.

Jag är jätte sugen på nya stämplar med vår och sommar motiv.

Jag brukar beställa stämplar från Stämpelgården.



Handla och påskpynta

Godmorgon. Jag har sovit super gott i natt. Vad man är utvilad. Vaknade av mig själv ca kl 9:00

Idag har vi lite grått och trist väder. Snart ska vi ta en runda och besöka " Plantagen" och pynta lite inför påsken.

Jag har hunnit dekorera en hel del på jobbet, men igenting hemma.

Jag har fått lite beställning på att göra kort, födelsedagskort så det ska jag sitta och pyssla med lite senare idag.

♥ Följer du Melodifestivalen? Vem vinner?

Sköna skor

image58Så skönt oCh vara hemma och bara njuta av helgen. Idag har jag jobbat hårt. Jag har påskpyntat och satt i hop några vägghyllor på jobbet.

Jag köpte dessa " ecco skor" för några dagar sedan. Dem är verkligen hur sköna som helst och dem använder jag på jobbet då jag springer en hel del.

Dem är kanske inte så super snygga, men dem är hur bekväma som helst.


♥ Vad har du för skostorlek? Jag är en 38:a, sko & klädstorlek.

TREVLIG HELG!!!

Sminktävlingen

Ja, nu är det väl dags och presentera dem personer som har vunnit mina Oriflame priser.

ELENA DU HAR VUNNIT MASCARAN

" Mitt bästa tips är att alltid vara noga med att tvätta bort sminket när du ska sova. Det kvittar hur trött du är! Annars så får du blemor och kan tappa ögonfransarna. Se nså ska man skippa allt smink ibland och låta huden vila.

Istället för att bara låta oanvändna ögonskuggor
ligga och skräpa kan man krossa dem blanda ihop med en annan färg. Gult och Blått, blir grönt osv. På så sätt så kan man få en ny ögonskugga utan att köpa en ny "




CAMILLA
 : Du har vunnit 2 st vinster: PUDERBORSTEN och LÄPPSTIFTET.

" Mitt bästa sminktips är; Istället för eyeliner/kajal, använd ögonskugga! Man tar en snedskuren borste och applicerar ögonskuggan runt ögat. Blir en mjukare kant och man har fler färger att välja mellan."

SNART KOMMER JAG HA EN NY SMINKTÄVLING HÄR!!!


Vem är vinnaren?

Just nu är jag på väg till träningen. Jag har 2 vänninor med mig för att göra träningen lite roligare.

Ang. tävlingen så har jag inte utsätt någon vinnare än. Tänkte ta med mig dem tipsen jag har fått och snacka ihop med mig mina vänninor. Hoppas att jag hinner avslöja vem vinnaren är redan ikväll.

TREVLIG KVÄLL!

IDAG SNÖAR DET HOS MIG. VAD HAR DU FÖR VÄDER?

Inspiration kaffedrinkar

PhotobucketJag har inte hunnit lägga mig än. Jag sitter och läser lite recept och hittade underbara recept på VARMA KAFFEDRINKAR . Irish coffe är inte alls dumt.

Jag gör en liknande variant som receptet på Irish coffen, men blandar i BAILEY´S istället.

♥ Är du en kaffemänniska?

Glad av solen?

PhotobucketJag vet inte hur jag får all energi idag. Kan det vara det fina vädret och det nya jobbet?

Visst blir man gladare av det soliga vädret, men det är fortfarande kallt.  Jag trodde att jag skulle hinna med INDISKA idag, men det gjorde jag inte.

DAGENS INKÖP: Ballerina skor " ECCO " skor till jobbet. Dem är hur sköna som helst och dem behövs på jobbet då jag står och går massor.

Byta look i köket...

image57Just nu är jag jätte sugen på att få lite gröna detaljer i köket. Jag anväder för det mesta " Höganäs- serien" hemma, men för att få lite liv i köket och känna att våren är snart här så är blir jag sugen på nya tallrikar, muggar mm.

I morgon blir det och besöka INDISKA butiken och handla  glas & tallrikar.

♥ Vad har du för färger på porslinet där hemma?

Bloggtid

PhotobucketDet känns skönt att ha klarat av den första arbetsdagen på egen hand. Nu har jag inte haft någon och fråga om saker och ting. Jag har nästan sprungit hela dagen på jobbet .


Ändå har jag massor med energi kvar och det är ju bara bra. Dels har jag planer på att blogga ikväll och fortsätta pyssla med halsbandet.

Sambon är iväg och tränar så jag får klara ett tag till själv.

♥ Hur många timmar/ dag bloggar du? Hur ofta besöker du din blogg. Mobilbloggar du?

Trist väder

Idag har jag verkligen slappat och lekt lite med kodmallarna. Det är så kul och testa sig  fram med olika koder...alltid bra att ha en testblogg för att leka med koder.

Trist väder har vi i Småland idag. Det är grått och trist väder idag. Om en liten stund tänkte jag börja baka. Det kommer lite besök senare idag. Tänkte bjuda på min KNÄCKIGA PAJ som smakar MUMS.

Jag bloggar lite senare idag....

Överraskning

image55Idag fick jag en överraskning av sambon. Jag älskar ju och laga mat och färska kryddor är aldrig fel...och ett litet kort förstås.


Det är ingenting vi firar direkt " den internationella kvinnodagen", men sambon är så omtänksam så han brukar komma med gulliga överraskningar.

Vi får väl se om jag använder kryddorna till dagens middag.

Godmorgon!

Skönt att det är lördag idag. Räknade med att vi skulle sova längre idag, men det gick inte. Istället får vi passa på och ta itu med dem "måsten" som vi vill hinna med.

♥ Vi ska snart iväg och storhandla.

♥ Igår fick jag hem mitt stora Oriflame paket, det tog 2 veckor innan jag fick paketet, då lagret finns nu i Polen. Kunderna kommer snart och hämtar sina beställningar.
♥ Kom ihåg att det pågår en sminktävling ....det är bara att skriva ditt sminktips och tala om vilket pris du vill ha.

♥ Hur länge sover du på lördagarna?





Dirty Dancing

PhotobucketDirty Dancing var en mina favorit filmer då jag var i tonåren.

Jag blev verkligen chockad då jag fick veta att Patrick S. har cancer.

Det måste kännas hemskt och bara veta att man har några veckor kvar och leva.



Nu när vi har haft dödsfall inom familjen så inser man att borde uppskatta livet lite mer än vad har gjort tidigare och verkligen göra det du tycker är kul här i livet.





Sminktips

PhotobucketNu har man klarat av den här dagen. Det har varit full rulle, ändå har jag lite energi kvar och jag tänkte passa på och dammsuga lite.

Det är inte så kul och hålla på och storstäda i helgen.

Vilka bra sminktips man får. Tackar för alla tips. Sånt är kul och skriva ihop när man går på sminkvisningar. Oftast har man alltid några tips i huvudet och man blir så trött på dem. Sitter och väntar på en Oriflame beställning... nu har lagret flyttat till Polen och det har tagit ca 2½ veckor och få paketet. Inte alls kul.

♥ NU SKA JAG GÖRA EN BLOGGRUNDA

Vårstädning i hemmet/ shopping

PhotobucketHär hos mig blir det snart dags för vårstädning. Jag har en hel del gamla lampor som inte är snygga hos mig längre. Möbler som inte passar med inredningen och lite andra detaljer som ska bort.

Det ska bli så kul och åka till olika möbelaffärer och fräscha upp hemmet.  Soffan ska jag i alla fall behålla...den är inte så gammal. Till hobbyrummet ska det bli någon hylla med små lådor där man kan ha alla pärlor och scrapbooking materialet.

♥ Äger du någon lavalampa? Hur ofta tröttnar du på dina möbler?

Stegräknaren & rent hus

PhotobucketIdag har jag varit borta mesta av dagen. Både jobbat och gått på styrketräning efter jobbet.

Jag är lite små förkyld, och gick ändå och tränade. Nu är jag verkligen trött efter träningspasset.

Stegräknaren ska jag börja använda på jobbet nu. Det ska bli intressant och se hur många steg man tar+ alla promenader man tar i veckan+ alla cykelturer.

Jag kom lagom hem för att titta på" Rent Hus" och sedan kunde jag inte låta bli Room Service så man tittade på båda två kanalerna samtidigt.

Måste säga att knepet med bakpulver och ättika är perfekt om man vill rengöra spisen. Kan du andra bra knep just som har med städning och göra?

**************************

Jag vill bara kolla med dig...kan du läsa min blogg och se bilder som man "ska"?

Sminktips= vinster

image54

Nu har du chansen och vinna lite Oriflame produkter.

Förra gången var det många som ville vinna och nu tänkte jag vara mer generös med priserna. Du har chansen och vinna 3 priser. Du bestämmer själv om du deltar i nr1 tävlingen, nr 2 , nr 3 eller om du vill vinna ALLA PRISER.


NR1: Big Powder Brush.  (Puderborsten med puderpärlor är ett måste för min del varje morgon)

NR 2: Läppstift " Vivid Lippsick". ( Det är svårt och beskriva färgen, men rosa/ silverfärg kan man säga att det är.)

NR 3: En härlig mascara som heter " 500% Volume Mascara", ej vattenfast, svart färg.

Tävlingsregler: Ge mig ett bra sminktips.
Skriv nedan att du deltar i tävlingen och vilket pris du vill vinna.  Glömt inte och skriva din e-post adress

Bästa sminktipset vinner!

TÄVLINGEN AVSLUTAS om 1 vecka. kl 20.10


Ta bort understrykningar

PhotobucketDet var ett tag sedan jag skrev om ämnet bloggtips. Innan när jag hade
 " Carolangel" bloggen så skrev jag mer blogghjälp. Det  händer att folk frågar mig om lösenordet till Carolangel bloggen för att just läsa om min blogghjälp.

Nu tänkte jag i alla fall kopiera mina tidigare bloggtips från Carolangel till den  här bloggen.

Det här inlägget handlar i alla fall om hur du kan ta bort understrykningar i vänstermarginalen. En del mallar som t ex " Fashion mallen" har dessa understrykningar i vänstermarginalen.

Har du mallen" Fashion" så går du till den här delen av koden:

Klicka på design/ redigera kodmallar.

För att ta bort dem så går du till:

.nav a { color: #000000; }

.nav a:hover { color: #ED6EA3; }

/** Post's body text **/

I stället skriver du då...

.nav a {text-decoration:none; color: #000000; }
.nav a:hover { text-decoration:none; color: #ED6EA3; }

Nu har du trollat bort understrykningar i vänstermarginalen!!!





Huvudvärk...

PhotobucketJag gjorde en kort bloggpaus igår. Det är mycket nu med ditt nya jobbet och rutiner och igår så hade jag världens huvudvärk. Jag känner att jag håller på och bli jätte förkyld.

Ändå så tycker jag att vi håller bra kost här hemma. Nu har man jobbat lite väl mycket och man har aldrig hunnit vila upp så det kan vara det också.

Ikväll blir det bara och mysa hemma. Sambon är bortrest idag så då har jag kvällen för mig själv.

♥ Vad har du hittat på idag då?

Ny vecka, nytt jobb

myspace glitterSynd att helgen bara försvann. Det var verkligen skönt med lite ledighet.

Imorgon börjar jag med mitt nya jobb och det känns verkligen spännande. Bättre arbetstider blir det ju också för det mesta kommer jag jobba från 8:00- 16:30.

Innan så kunde man jobba alla möjliga tider och bara det gjorde att man kände sig stressad. Nu kommer kroppen må bättre av regelbundna arbetstider.

♥ Brukar du stressa på dagarna?
 


Tack alla som deltog i Oriflame tävligen. Bella om du läser det , skicka ett mail med lite uppgifter så att jag kan skicka vinsten till dig. Ny tävling kommer i veckan.


Nu blir det snart läggdags. Ska inte nattuggla idag.

NATTI NATT!!!!



Bella är vinnaren

PhotobucketGRATTIS BELLA DU VANN NECESSÄREN OCH EYECONCEALERN.

DU SOM INTE VANN...  snart har du möjlighet att delta i en mascara tävling och du kan även vinna en puderborste.

Nu är tävlingen slut...

Photobucket
Nu är Orifllame tävlingen slut och just nu gör jag lapparna om en liten stund ska sambon få säga vem vinnaren är.



Idag har det varit min aktiva dag här hemma. Jag har hunnit med MASSOR.



Trist väder har det varit idag, men vi var ändå i väg på en söndagspromenad.

TREVLIG KVÄLL!!!

Godmorgon

PhotobucketGodmorgon:

Allt väl? Snart ska jag börja packa mina tradera auktioner och i samband med det blir en promenad. Det är ju perfekt väder för en promenad. Man får väl passa på och gå ut innan regnet kommer.

Ska itu med städningen här hemma och sedan ska jag laga en gulasch gryta med lite chili.

♥ Blir det söndagspromenad för din del?

Kämpar med halsbandet

PhotobucketJust nu kämpar jag med att få ihop mitt halsband. Det är inte lätt och förstå alla beskrivningar alla gånger, men jag gör halsbandet i min smak. Enklast så.

Snart blir det läggdags. Imorgon kl 17: 30 så avslutas Oriflame tävlingen. Bara så att ni vet vad som gäller.

Natti natt!!!!

HÄR HAR DU LÄNKEN TILL ORIFLAME TÄVLINGEN

Kladdkaka och besök

image53Det är så skönt och njuta av ledigheten. Jag är inte så utvilad än, men snart kommer det nya krafter.

Bjöd några vänninor på fika och det blev kladdkaka, med några aprikoshalvor...så enkelt och göra. Kladdkakan måste vara kladdig, annars smakar det mindre bra.

Planer för kvällen....ska göra mina halsband. Vi tittar inte på Melodifestivalen så det blir någon premiär film på tv 1000 istället.

♥ Vad gör du ikväll? Vad är det bästa med lördagarna?


Oväntat besök

PhotobucketDet ringer på dörren och jag går kikar och så ser jag att det är " Jehovas vittnen" som vill prata lite. Jag kollar alltid i kikhålet innan jag öppnar .

Jag öppnade inte alls och ändå höll jag på och dammsuga. Pinsamt.



♥ Om du får besök hemma hos dig, är du noga och kolla vem som ringer på?

Snart blir det en ny tävling...

PhotobucketSom du redan vet så har jag en Oriflame tävling som du kan delta i. Vinner du inte necessären och eyeconcealern så bli inte ledsen för det.

Snart blir det en ny tävling här. Då har du möjlighet och vinna en mascara.

Jag har inte satt tävlingsreglerna än, men kika gärna in  här om några dagar, så ska du få se.


♥ Hur ofta använder du mascara? Vad har du för färg då? Vattenfast eller inte?

Internetstrul och en arg kundservicemedarbetare

PhotobucketVaknade kl 7:00 idag. Trodde att jag skulle jobba. Så dum man kan vara. I alla fall sov jag många timmar i natt så nu är man utvilad.

På morgonen ville jag blogga lite, men då märkte jag att det strulade med min internetleverantör. Telefonen strulade också så det är mindre kul.

Då ringde jag till deras kundservice ( använde mobilen då ) och så är det en otrevlig kille som blir nästan sur på mig för att det har strulat till sig.

Ringer man till kundservice så förväntar man sig att kundservicemedarbetaren ska vara trevlig och inte vara så förbannad. Han började snacka om att mina kopplingar var fel. Jag har haft samma levarantör i 5 år och det har aldrig strulat med mina kopplingar. Nu fungerar det i alla fall, men det hade inte skadat om den här killen hade varit trevligare.

♥ Hur är det när du ringer till myndigheter, olika kundservice får du ett bra bemötande?

RSS 2.0