Cuttlebug~Grodan

Läste just på Carinas blogg att hon hade vunnit en cuttlebug. Det var ju inte alls illa! GRATTIS!!! Jag hade blivit jätte glad om jag hade vunnit  en cuttlebug. Nu har ju redan en... Jag kallar den här för "grodan"! Resultatet blir ju jätte bra då man stansar bokstäver och

annat, men vilket jobb det är och veva... och första gången så minns jag att blev orolig för dem plattorna som blev märkta av själva bokstäverna.

♥ Vilka är dina hobbies?

Måndag och en ny vecka igen!

PhotobucketJa, och nu var det måndag igen! Snacka om att dagarna bara rusar iväg. Snart är det jul igen. Helt otroligt... och jag som skulle börja blogga igen...

Det har varit en trist dag på jobbet. Det finns några kollegor som alltid ska ha synpunkter om allt  och det blir mycket tjat för ingenting.. det tar på krafterna, men idag orkade jag inte konfrontera det här gänget. Ibland kan det vara bra och bara vara tyst. Nu är man helt plötsligt orklös, men jag tänkte sätta mig och göra lite kort. Jag har fått en  hel del beställningar på födelsedagskort och bröllopskort Det här med pyssel är ju lite terapi för min del och avkoppling.

♥ Hur har din dag varit idag då?

Jag är tillbaka!

Photobucket
Snart har man glömt hur man bloggar...man känner inte igen startsidan när man kommer in. Jag har inte tänkt sluta blogga...det är bara det att man har prioriterat annat. Mina föräldrar var på besök ganska länge och det tog verkligen på krafterna. Semester skulle man verkligen vilja ha...men jag har andra planer nu och det är att starta eget.

Det är mycket som rör sig i huvudet just nu...

Hoppas att alla mina TROGNA BESÖKARE har det bra. Man saknar verkligen bloggvärlden.

Jag har testat härliga maträtter den här sommaren och pysslat en  hel del så jag hoppas kunna dela med mig lite av mina idéer och recept.

♥ Hur har din semester varit? Planer inför hösten???

RSS 2.0