Ett nytt bord~pysselbordetNu har jag skaffat mig ett extra bord som jag har i vardagsrummet och detta är för att kunna ha lite mer utrymme för att kunna scrappa. Bordet kommer från IKEA och visst kan man göra det lite större om man vill. Tycker att det kan vara kul och pyssla i vardagsrummet när sambon tittar på TV.

Det är svårt att få ordning på alla scrapbooking material man har här hemma. Små lådor och kartonger har jag av olika slag.

Mina föräldrar...

PhotobucketJa, mina föräldrar är fortfarande på besök. Den här helgen åkte dem till Malmö så då hinner jag återgå till mitt normala liv i några dagar. Det är verkligen skönt att få göra som man vill.

Min mor har tagit sig friheten att möblera om här hemma, utan att fråga om lov. Jag och sambon har återigen möblerat som vill vi ha det här inne. Jag kan inte beskriva i ord hur tufft det har varit med både jobb, föräldrarnas besök, sambon osv.

Nu har jag bara 1 vecka kvar att jobba och sedan ska jag ha semester. En dunder förkylning har jag skaffat mig också, den har jag haft i tre veckor, men nu är jag på bättringsvägen igen.

RSS 2.0