Resa utan sambon

Photobucket

På onsdag-torsdag kommer jag att åka till Stockholm. Det är utbildning/ jobb. Man kan tro att det är jätte kul och åka iväg, men egentligen vill jag inte åka iväg för att veta att jag dubbelt så mycket jobb och göra när jag kommer tillbaka.  Sedan måste jag erkänna att det är ganska trist och behöva lämna sambon i 2 dagar. Jag sover också bättre när jag är hemma. Hela kroppen blir i obalans.

Visst 2 dagar är väl inte så mycket?? och en kort paus i förhållande kan vara bra?? men jag kommer att sakna honom i alla fall. Det värsta var då jag åkte till Brasilien och lämnade min sambo i ca 1½ år...då var det inte alls lätt.

♥ Är du singel? Pojkvän? Sambo?
Bästa fördelen med att vara singel?
Nackdelen med att vara gift eller sambo?

Kommentarer
Postat av: Carina

jag kan tänka mig att det känns lite tungt med att lämna sin kära/käreste för en kort/lång tid.
jag är singel och fördelen är just att man inte behöver ha dåligt samvete att man lämnar någon där hemma för ett tag och att man heller inte saknar någon på det sättet. men det finns också några nackdelar med att vara singel. för- o nackdelar finns det ju med allt tokigt nog!

2008-05-05 @ 22:16:29
URL: http://inha.blogg.se
Postat av: ANGEL

ja visst är den fin . oki vad heter den du har då?

2008-05-05 @ 22:39:26
URL: http://www.gullegumman.blogg.se
Postat av: ANGEL

förstår att det är tungt att lämna sambon. jag tycker att det ska bli jobbigt när min älskling ska åka på jobbresa med jobbet i juni en helg,kommer bli tomt men det är bra att vara i från varandra också annars kanske man går varandra på nerverna, jag och min kille är faktikst särbos många undrar varför men det fungerar bre för mig och min äslkling, vi bor ju bara 3 min från varandra :)

2008-05-06 @ 00:01:00
Postat av: Pertan

Gift, och jag håller med dig det är jobbigt att åka hem ifrån. Jag kan dock längta bort jätte mycket bland fyra ungar och en karl kan ta ut sin rätt med jämna mellan rum. Men om jag kommer iväg (vilket har hänt två gånger på 8 år) så kan jag inte sova eller njuta överhuvudtaget för att dom inte är där. Ha en solig dag

2008-05-06 @ 10:03:15
URL: http://storastorasyster.blogg.se/
Postat av: Carina

vad tycker du om min reseblogg?

http://carinasrese.blogg.se/?tmp=01190555

2008-09-01 @ 19:08:05
URL: http://inha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0